Aki már csinált angol emelt szóbelit: kérlek meséljetek?
Milyen volt? Kb. mint egy középfokú nyelvvizsga szóbelije?
Milyen témákat kaptatok? Mi volt a legnehezebb benne?
Minden tapasztalat érdekel! :)
Nehezebb a középfokúnál, mert itt nincs időd felkészülni, szóval viszonylag gyorsan át kell gondolnod, miről akarsz beszélni majd, nem készíthetsz jegyzetet. (nekem az sokat segített a telc középfokúmon)
Én tavaly voltam, elég rosszul sikerült, meg igazából tökre megilletődtem, hogy egy órával előbb behívtak,mert sokan nem jöttek el. A tanárok kedvesek voltak (aztán jól lepontoztak..), szóval erre ne alapozz. Nekem főként az volt a baj, hogy keveset beszéltem ,gyorsan túl akartam rajta lenni. Mondj el mindent,ami az eszedbe jut a képekről, a vitánál is gondolkozz majd új érveken mindig.
Én azt hiszem a képnél az előre elkészített kajákat kaptam és arról kellett beszélnem. A vita pedig arról volt, hogy van-e még szükség újságokra, nyomtatott dokumentumokra. Az utolsóra nem emlékszem..
Annyira amúgy nem vészes,csak tényleg ne parázz rá, és menni fog :)
"Nehezebb, mint egy középfokúé"
Nevetségesek vagytok. Aki az emelt szóbelin nem kap maximális pontszámot, az szellemi fogyatékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!