Szerintetek is az angol a legkönnyűbb az érettségis tantárgyak közül?
Szerintem meg a történelem a legkönnyebb.
Kinek mi. Én pl: Az angol nyelvvel kínlódom.
Kinek mi, egyénfüggő. Másrészt oktatásfüggő. Aki mondjuk nem angolt tanult, annak valószínűleg nem az a legkönnyebb...
Akinek x tárgyból rossz, de y tárgyból kiváló tanára volt, nyílván neki y-ból könnyebb dolga van.
Nekem meg a magyar a legkönnyebb. Ez áll hozzám legközelebb, ez èrdekel legjobban. Ezután jön a nèmet ès a töri.
Az angol sem nehèz, de szerintem s többi könnyebb, hiába van nyelvvizsgám ès èrettsègim is belőle. Emberfüggő :)
4 éven keresztül dicséretes 5-ös voltam angolból. 0 perc tanulás nélkül írtam ötös témazárókat.
Érettségi előtt 1 hónappal vettük csak az érettségi feladatokat. Én persze ellógtam, mert úgy gondoltam, hogy tökéletesen tudni fogom.
19%-ot értem el írásbelin, ami nem volt elég a ketteshez...
Matekból kb általános iskola 5. osztály óta bukdácsoltam. Hülye voltam/vagyok hozzá, ez van.
A matek érettségin elértem azt a határt írásbelin, hogy mehessek szóbelizni a 25%-ért.
Olyat alakítottam matek szóbelin, hogy végül 36% lett, az angolom szóbelivel együtt pedig 32%.
Az angol tanárom elmondása szerint zokogott az írásbelim javításánál...
Persze ugrott az egyetem...
Jövőre megpróbálom javítani, de mostmár tényleg felkészülten. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!