Milyen következményekkel jár, ha valaki más megy el érettségizni az adott diák helyett?
Figyelt kérdés
A nővérem holnap érettségizne angolból (központilag,nem a saját volt sulijában),de nem igazán érti a nyelvet,ezért az egyik barátnője fog helyette menni.Le fog bukni?Lehet ebből baja?Nem tudom hogy szóljak-e anyának,nem akarok spicli se lenni :/2016. máj. 4. 11:57
11/17 anonim válasza:
Idén voltam ,vagyis ma töri emelten és épp,hogy nézett a nőci a személyire,a képet talán nem is nézte csak a neveken futott végig.
Tavaly angol emelten viszont már mikor bementünk is nézték a személyit,és miután leültünk még egy személy végig nézte,alaposan. Ott tuti lebukott volna, de a mai nap a kutya nem vette volna észre.
A következményét nem tudom,a bukta 1000% az,hogy egyéb jogi következménnyel jár e nem tudom,de simán lehet. Nem szórakoznék ilyennel.
12/17 anonim válasza:
Legalább hasonlítanak egymásra?
13/17 A kérdező kommentje:
Hasonlítanak,de nem akartam hogy baj legyen úgyhogy elmondtam anyunak,és holnap az ajtóig fogja kísérni.Most elég szemétnek érzem magam,de féltettem :(
2016. máj. 4. 18:46
14/17 anonim válasza:
Hidd el, sokkal rosszabb lett volna, hogyha esetleg lebukik. Hatalmas szégyen saját magának, anyukádnak, a barátnőjét is megalázta volna a helyzet... Ráadásul inkább sikerüljön rosszul az érettségi, vagy ne sikerüljön egyáltalán, minthogy csalásért buktassák meg!
16/17 A kérdező kommentje:
Meg,és valószínűleg a bukás is.Azt mondta kb. semmit nem tudott.
2016. máj. 5. 21:37
17/17 anonim válasza:
Sajnálom, de hidd el jobb ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!