Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen következményekkel jár,...

Milyen következményekkel jár, ha valaki más megy el érettségizni az adott diák helyett?

Figyelt kérdés
A nővérem holnap érettségizne angolból (központilag,nem a saját volt sulijában),de nem igazán érti a nyelvet,ezért az egyik barátnője fog helyette menni.Le fog bukni?Lehet ebből baja?Nem tudom hogy szóljak-e anyának,nem akarok spicli se lenni :/
2016. máj. 4. 11:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez gáz. Lebukhat ugyanis a személyigazolvány kell, hogy érettségizhessen és kiderül, ha nem ő van ott.
2016. máj. 4. 12:02
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

És viszi a barátnő a nővéred személyijét?

Vagy hogy?

2016. máj. 4. 12:03
 3/17 anonim ***** válasza:
67%

Persze lehet nem nézik meg annyira a személyit

(a képet)

2016. máj. 4. 12:04
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha holnap nem is veszik észre, a szóbelin jobban megnézik majd a személyit...
2016. máj. 4. 12:19
 5/17 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom a szóbelire már nem a barátnő menne
2016. máj. 4. 12:27
 6/17 anonim válasza:
100%
Nálunk alaposan megnézték a képet és összehasonlították az emberkével.
2016. máj. 4. 12:33
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
5: Ha valaki annyira "nem érti a nyelvet", hogy inkább csal, és beküld maga helyett valakit az érettségire, hidd el, annak a szóbeli se fog sikerülni :D
2016. máj. 4. 12:33
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Személyivel könnyen lebukhat.
2016. máj. 4. 12:37
 9/17 anonim ***** válasza:
71%

Kamu.

Köztudott, hogy volt már, aki úgy bukott le, hogy itt keresték vissza az IP címét. Ennyire nem lehet valaki h.lye! (Bár ugye megtörtént, szóval mégis:( )

Amúgy is fölösleges kiírni a kérést, nyilvánvaló, hogy megnézik a személyit meg a fotót. Szinte 100% eséllyel le lehet bukni. Az, hogy mi a következménye az adott érettségiből való kizáráson kívül, nem tudom, de könnyen el tudom képzelni, hogy rendőrségi ügy is lehet belőle...

2016. máj. 4. 12:46
 10/17 A kérdező kommentje:
Azt nem hiszem el hogy itt ip címeket keresgetnének,amikor van hogy egy szimpla lopást is éveken át derítenek fel.Ez hülyeség.Hallottam ahogy megbeszélték,mert itthon vagyok betegen.El akarja vinni a lány a tesóm igazolványát.Amivel nem hiszem hogy lebuknának mert a képre még maga a tesóm sem hasonlít.Egy nagy paca az egész.Szóbelire is a lány menne,a nővérem sík hülye angolból.De szerintem ha anyu hazaér szólok neki hogy ne hagyja.
2016. máj. 4. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!