Mennyi esély van arra, hogy vissza hozzák a kronológiát töri érettségin?
Figyelt kérdés
2018-ban fogok érettségizni,viszont a kronológia nélkül úgy érzem halott ember leszek:D
És ugye most meg elvették,viszont hallottam valami olyasmit,hogy vissza akarják hozatni..
Mennyi esély van rá szerintetek?
2016. máj. 2. 16:00
2/4 anonim válasza:
Én is hallottam, van rá esély. Most sokmindenben visszavonulót fújnak.
3/4 anonim válasza:
Ebben nem valoszinu h valtoztatnanak, mivel a kettest igy is ossze lehet hozni siman. Csak akkor varialnanak ha hirtelen jelentosen ugrana a bukasok szama.
4/4 anonim válasza:
A fontosabb evszamokat azert meg tudod tanulni :) ami problema h nem eleg konkretak a tori erettsegi kovetelmenyi.
Illetve a terkepeken ott vannak a csatak evszamai is. Az is tobb mint a semmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!