Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szeretnék bekerülni egy...

Szeretnék bekerülni egy gimibe! Mennyi az esély rá hogy ez megvalósul?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 8. osztályos vagyok, 14/L. Idén felfételiztem középiskolába.

Megjelöltem első 2 helyen egy erősebb gimi 2 osztályát majd egy jó hírnevű erős gimit. Az első 2 helyre biztos nem vesznek fel mert az ideiglenes sorrendben 100valahanyadik helyeken állok és 30 illetve 15 ember vesznek csak fel, viszont a 3. helyen megjelőlt osztálynál 22. vagyok az ideiglenes sorrendben és 16-ot fesznek fel. Kitűnő tanuló vagyok, a szóbelim ott 48/50 lett , az írásbelit szúrtam el mert az 62/100 lett. :(

Nagyon szeretnék ide bekerülni! Az lenne a kérdésem , hogy mennyi esélyem van , hogy felvegyenek?

Nagyon izgulok, ugyanis abban a hétben járunk , amikor bármelyik nap kiküldhetik az értesítést.

A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm! :)

2016. ápr. 20. 07:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Tanári tapasztalataim alapján a id.listákban levò első 10 helyen levő diákból 5 biztosan kiesik előről, mert nem azt jelölték be elsőnek, így nem oda mennek. Ezzel automatikusan előrébb kerülnek akik oda szeretnének menni. Tehát ha a 22. vagy akkor előtedd min 5-6-an kiesnek ezzel te előrébb kerülsz és bekerülsz abba az osztályban.
2016. ápr. 20. 08:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Amúgy a 62/100 irásbeli nem rossz.
2016. ápr. 20. 08:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) épp most rakták fel a suli oldalára. Felvettek 5.-ként!!!:)))
2016. ápr. 20. 10:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :) Sok sikert! :)
2016. ápr. 20. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!