Mido-chan kérdése:
Menyi az esély arra, hogy felvegyenek a Leövey Klára és a Teleki Blanka Gimnáziumba?
Figyelt kérdés
Az írásbelim 58 pontos lett, az átlagom
4.64.
A Leöveybe a rajzra jelentkeztem és megkaptam a max pontot a szóbelire és az ideiglenes listán 34.vagyok. (15 főt vesznek fel)
a Telekibe nyek-fizika-matekra jelentkeztem itt 32. vagyok (17 főt vesznek fel)
2016. márc. 12. 12:15
1/4 anonim válasza:
Mindkettőre jó esélyed van, a Telekire nyilván egy hangyányival jobb.
2/4 anonim válasza:
Jók az esélyeid.
A Telekibe viszonylag sok a jelentkező, de ténylegesen odamenni kevesen fognak, örülhetnek, ha nem kell megint üres helyeket hirdetniük.
A Leövey is meglesz:)
3/4 A kérdező kommentje:
Huhh.. akkor jó :) köszönöm
2016. márc. 12. 18:49
4/4 anonim válasza:
Telekiben az elmúlt két évben nem volt ilyen szak, idén indították először :) De szerintem biztosan be fogsz jutni, elég kevesen jelölik elsőnek :)
A Leöveyben 2 éve 48., tavaly 67. volt az utolsó bejutott, de még itt megnézhetsz pár évet: [link]
Szerintem mindkét suliba tuti be fogsz jutni, gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!