Úgy meg lehet írni egy emelt magyar érettségit, hogy csak átnéztem néhány középiskolai irodalom könyvet?
Én is holnap írok emeltet magyarból... :D Szerintem eléggé átfoghatatlan, hogy mi mindent kell tudni magyarból, hogy sikeresen legyen. Őszintén szólva: mindent. Csak abból kiindulva, hogy megnéztem sok feladatsort, és konkrétan volt olyan is, amiben az egyik kérdés az volt, hogy xy művét ki fordította... Meg egy négy soros versről írj két oldalnyi értelmező esszét...
De az emelt minden tantárgyból nehéz. Ezért is nehéz rá készülni.
Én félek is tőle... :(
szerintem a szövegalkotás elég köcsög volt.. hirtelen össze se tudtam szedni a gondolataimat és emg is ijedtem, a végén siettem már.
én nagyon szeretem Bánk bánt, így az könnynű volt :D kíváncsi vagyok a megoldásokra
én remélem, hogy Katona József a pokol legmélyebb bugyrában szenvedi él az összes szörnyűséget egyszerre, amit csak el lehet szenvedni.
Kb majdnem sírtam, mikor megláttam, hogy Bánk bán.
de jó,én is utáltam,hogy az volt benne,meg hogy csak az volt...az tényleg bunkóság volt tőlük...a szövegalkotásos rész nem volt azért könnyű,de meg tudtam oldani
kösz hogy írtatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!