Ha angolból felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, akkor egy kis tanulas mellett mennyire nehez 90% fole teljesiteni erettsegin?
Emelt szintűt szeretnél tenni? A felsőfokú szókincs leginkább a hivatalos levél írásában és a szóbeliben segíthet. Csinálj meg pár korábbi emelt szintűt, különösen a szövegértést, és a magnóhallgatást gyakorold. Sajnos a magnóhallgatást nehezen lehet érteni.
Sok sikert.
Hasonlót szeretnék idén én is. Megcsináltam pár korábbi tesztsort és meglepő módon a nyelvhelyesség rész állatira nem megy. :P A többi megvan majdnem maxosra, de ez... ez nem az én terepem úgy érzem.
Első: a magnóhallgatás azért nehéz, mert nem hallani akusztikailag? Mert amiket itthon csináltam, annyira nem voltak vészesek, persze itthon hallom.
És hogy keszultel ra?
Mire figxeljek majd a szobelin es a levelirasnal?
Nehez volt?
Mennyit gyakoroltal ra?
Középszinten vétened kell majd pár szándékos hibát, hogy azért mégse legyen tökéletes. ;)
Az érettségi erősen túl van lihegve, hamarosan te is rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!