Főiskola mellett milyen felsőfokú tanfolyamot tudnék elvégezni?
Figyelt kérdés
Például estin, levelezőn, stb. Ugyanis, igen.... Sajnos be kell valljam magamnak is, hogy egy olyan szakra jelentkeztem, aminek azt hittem van- de kiderült, hogy még sincs semmi értelme, legalábbis számomra. Nem gondoltam, hogy ez lesz, de ez lett. A főiskolát ugyan el kell végeznem, mert sajnos engem ehhez kötelesség köt a szüleim miatt, akik igenis elvárják, hogy elvégezzem ezt a szakot. De szeretnék valami olyasmit is tanulni, amiben esetleg egy kis örömömet is lelem és aztán hasznosíthatom is. Légyszi, aki tud tanácsokat adni, segítsen.2010. okt. 8. 11:24
1/3 anonim válasza:
Szerintem állj a sarkadra és minél előbb kezdj bele egy másik főiskolába. Ha nem szereted amit csinálsz, vagy nincs értelme, akkor feleslegesen lopod az idődet és az energiáidat. Márpedig ez a te életed, elmúltál 18, neked kell alakítanod úgy ahogy te akarod. És ez pont egy elég fontos döntés. Én a helyedben kiiratkoznék, elmennék dolgozni egy évet és jövőre olyan helyre mennék tanulni ami tetszik. Nem pont főiskola, hanem akár tanfolyam is.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Sajnos tényleg ezt érzem, hogy semmi értelme.. Ezzel a büdös életben nem fogok önállósodni, ezer más dolog van, amiben több fantáziát meg lehetőséget látok, mint ez. Csak ezt beadagolni lesz a nehezebb feladat..Már 20 éves vagyok, diákmunkás, majdnem 1.5 éve folyamatosan dolgozok, albérletben lakom, mégis tartok a szülők reakciójától.
2010. okt. 8. 11:30
3/3 anonim válasza:
milyen szakon vagy?
írhatsz privit is ha itt nem akarsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!