Ha teljes vizsgamentességet kaptam, akkor megszüntethetem akár most a tanulói jogviszonyomat?
Figyelt kérdés
Kereskedőnek tanultam, OKJ-s képzés keretein belül, részt vettem az OSZTV versenyén, és megkaptam a teljes vizsgamentességemet. A gyakorlati helyemre egyből felvennének, már májustól, és az lenne a kérdésem, hogy megszüntethetem a tanulói jogviszonyomat most?
Kitől tudnám ezt megkérdezni? Az iskolát kérdeztem, még nem tudja, engem pedig szorít az idő...
2016. ápr. 25. 10:22
1/3 anonim válasza:
De miért jó az neked, ha megszünteted a tanulói jogviszonyod?
2/3 A kérdező kommentje:
Mint írtam a kérdésben, a gyakorlati helyemre fel is vennének teljes állásban. Olyan munkakörbe, amit diákként nem tölthetek be. Tovább tanulni (egyelőre) nem szeretnék, így több pénzt tudnék keresni, mint diákként.
2016. ápr. 25. 12:18
3/3 anonim válasza:
Akkor szerintem rosszul teszed fel a kérdés. Mert neked nem az a lényeg, hogy megszüntetik-e a tanulói jogviszonyodat, hanem hogy megkapod-e a bizonyítványodat minél előbb. Ezt meg csak és kizárólag az iskola tudja, bár szerintem nem fog korábban bizonyítványt kiállítani, csak akkor, amikor a többieknek, de ez csak egy tipp. Az, hogy van-e tanulói jogviszonyod, teljesen irreleváns, nem függ tőle, milyen munkakört tölthetsz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!