IDEN ERETTSEGIZOK! Ti izgultok? Varjatok? Nem feltek?
Ki hova jelentkezett? Nem izgultok?
Tanultatok ?:)
En Szechenyi Egyetemre jelentkeztem igazsagugyi igazgatasira es tanitoira es elegge parazok de varom is mar.
Ki hogy van ezzel? :)
19/L
Én emelt angolt és közép matekot/közép törit viszek tovább, amelyik jobban sikerül.
Hajrá mindenkinek! :)
Én már csak a szóbelitől félek, de az még soká lesz, azon még ráérek izgulni :D
írásbelitől nem félek.
Matekot és üzleti gazdaságtant vagy emelt angolt viszek tovább
Angolból emeltezek, két éve van középszintű nyelvvizsgám, csináltam sok korábbi feladatsort, és sok múlik a szerencsén, hogy milyen szövegek lesznek ott.
Matekból rengeteget gyakoroltam, próbaérettségim ötös lett, én ennél többet már nem nagyon tudok kihozni..
Magyar meg üzleti nem vészes
A töritől viszont eléggé félek, közel sem tanultam rá annyit, amennyit terveztem, a napokban kezdtem el szinte átnézni a témákat :D
BGE pénzügy és számvitel szakára jelentkeztem:D
Uh èn mindent nagyon elrontottam, pedig megoldókulcs alapján elèg logikus minden...
Matek kb 80%, magyar 90% körül, töri is 80%... Holnap jön mèg az angol emelt, remèlem, 80 felè megy az is...
Nektek?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!