Hogyan kell önéletrajzot írni? Miket írjak bele?
Hiányoztam az iskolából,amikor az osztálynak mondta a magyar tanár,hogy most pénteken önéletrajzot írunk. Én nagyon nem tudom,hogy ebbe miket kell írni,és hogy egyátalán milyen a formája,hány bekezdés van stb.. Hogyan csináljam? Annyi segítséget kaptam,hogy az első bekezdésbe apa neve,munkhelye stb kell utánna anyué,tesóé stb.. De ezt hogyan írjam pl: Édesapámat xy-nak hívják xy cégnél dolgozik,mint pl újságíró. valami ilyesmit? És azt is bele kell írnom,hogy mikor született,és hol? Köszi a válaszokat!
14/L
köszi!
Hát igen... meg ezt én meg se tudnám rendesen fogalmazni.. Hát nemtudom,hogyan fog ez sikerülni :S
2 dolgot nem értek mellesleg: miért nem kérdezed egy okos osztálytársad vagy miért nem nézed meg a tankönyvedben?
Mindegy.
Ez mostanság elég népszerű, kiindulásnak jó.
1. a könyvben nincs benne semmi ilyen
2. az osztálytársaim azt mondják,hogy ők se tudják,de szerintem csak nem akarják elmondani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!