Mi a véleményetek erről a szituációról? Joga van ehhez, egy iskolaigazgatónak?
Figyelt kérdés
Negyedikes gyerekek iskola után elmennek lopni egy boltba. Elkapják őket és felhívják az iskolát. Másnap az igazgató kiállítja az osztály, osztályfőnök elé a delikvenseket és leégeti őket.2016. ápr. 14. 18:43
21/24 anonim válasza:
Mégis hol alázta meg az igazgató a gyerekeket? Nem valami gyengeségüket, féltett titkukat állították pellengérre.
22/24 anonim válasza:
Szerintem meg neked sincs fogalmad az oktazásról, nevelésről. Ha a gyerekekkel csak az igazgató beszélgetett volna el, jó eséllyel az arcába röhögtek volna, akár még büszkeséggl is tölti el őket, ha a rendőrséggel fenyegetik őket. Nem hiszed? Iskolában dolgozom, láttam mr ilyet. Amt az igazgató tett, veszélyes módszer, de lehet, hogy éppen ez válik be.
Egy dolog a lelkizés, a lelki okok feltérása és megoldása, de nem fognak felnőni sosem, ha nem szembesülnek azzal, hogy a súlyos tetteknek súlyos következményük van.
23/24 anonim válasza:
Kedves kérdező, én jártam alternatív iskolába, ott aztán nem volt ám megalázás, hanem szépen megbeszéltünk mindent meg "csoport". A félős, kiközösített, jógyerekeknek ez tényleg nagyon hasznos volt, de az igazi rossz kölkök leszrták az egészet és csak röhögtek rajta hogy ennyivel megússzák, és ugyanolyan rosszak voltak.
24/24 anonim válasza:
Nem volt joga alázni, az oktatási törvény ezt kimondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!