Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon megviselne engem...

Nagyon megviselne engem lelkileg, ha elmennék hullát mosni egy kórházba?

Figyelt kérdés

Biztos vagyok benne, hogy nem lesz érettségim és amint betöltöm a 18. életévemet elmennék dolgozni. Nyolc általánossal nem nagyon vesznék fel sehova, maximum a Mc Donald's-ba és persze van lehetőségem a hullákat mosni.

Nagyon érzékeny ember vagyok és félek, hogy megviselne engem lelkileg a munkám. Ettől félek. Meg mondták nekem, hogy azt a hullát is meg kell majd mosnom, akit a vonat alól szednek ki és szana szét van trancsírozva... Ez igaz? Mesélnétek nekem egy kicsit erről kérlek?

2016. ápr. 3. 10:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

bakker, elmész másik iskolába, és tanulsz. 1 bukás nem a világ vége, másik suliban tiszta lappal kezdesz, és nekiállsz komolyanvenni a doglokat. hullamosás.. hihetetlen. az jó 2 évig, és aztán? élni miből akarsz? házat venni, családot alapítani?

amúgy tévedésben élsz, még a mekihez is érettségi kell, nagyon sok diplomás végzi ott sajnos.

2016. ápr. 3. 19:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem a kérdésedre válaszolok konkrétan, hanem a helyzetedre. Először én is nagyon rossz középiskolába jártam, utáltam ott mindenkit, megakartak verni, mindenből bukásra álltam. Átmentem egy másik iskolába (ami sokkal színvonalasabb volt), és most épp az érettségimre készülök, és a tovább tanulásra. Ne írd le ennyire magadat! Ha úgy mész érettségizni, hogy semmit se tanultál, akkor is kitudsz hozni belőle valamit, hogy a kettes meg legyen. De hidd el, hogy érettségi nélkül senki se fog veled szóba állni (munkáltató).
2016. ápr. 3. 20:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nézd át, amit eddig kiírtál ide. Néhány vessző elmaradásától eltekintve egyetlen helyesírási hibát sem találni benne. Nekem ne akard megmagyarázni, hogy ennyire reménytelen a helyzeted.
2016. ápr. 4. 11:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként igen, eleinte megviselne. Aztán persze belekeményednél, és már nem hatna meg. De ismétlem, ez mind csak feltételes mód! Úgy fogsz leérettségizni, mint a szél.
2016. ápr. 4. 11:47
 15/15 anonim ***** válasza:

szerintem inkább menj át esti gimibe, 16 éves kortól már megteheted

ott hetente csak kétszer van tanítás és ha hiányzol azt sem írják be

[link]

2016. ápr. 8. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!