Nagyon megviselne engem lelkileg, ha elmennék hullát mosni egy kórházba?
Biztos vagyok benne, hogy nem lesz érettségim és amint betöltöm a 18. életévemet elmennék dolgozni. Nyolc általánossal nem nagyon vesznék fel sehova, maximum a Mc Donald's-ba és persze van lehetőségem a hullákat mosni.
Nagyon érzékeny ember vagyok és félek, hogy megviselne engem lelkileg a munkám. Ettől félek. Meg mondták nekem, hogy azt a hullát is meg kell majd mosnom, akit a vonat alól szednek ki és szana szét van trancsírozva... Ez igaz? Mesélnétek nekem egy kicsit erről kérlek?
bakker, elmész másik iskolába, és tanulsz. 1 bukás nem a világ vége, másik suliban tiszta lappal kezdesz, és nekiállsz komolyanvenni a doglokat. hullamosás.. hihetetlen. az jó 2 évig, és aztán? élni miből akarsz? házat venni, családot alapítani?
amúgy tévedésben élsz, még a mekihez is érettségi kell, nagyon sok diplomás végzi ott sajnos.
szerintem inkább menj át esti gimibe, 16 éves kortól már megteheted
ott hetente csak kétszer van tanítás és ha hiányzol azt sem írják be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!