Úgy érzem nem vagyok képes le tenni az érettségit és igazából nem is akarom. Mit tegyek most? Éjjel nappal ezen agyalok és már depressziósnak érzem magam
"...az én szintemnek..."
AKÁRMI lehetnél. Minden fejleszthető és minden elérhető, ha az ember igazán akarja. Te még talán nagykorú sem vagy, de már feladtad. Szomorú. Tényleg az.
Azzal foglalkozz amit szeretsz.
Az érettségi utoljára a 70es években ért valamit.
Ha a továbbtanulásodhoz nem kell akkor tök mindegy hogy meg van e mert annyira levitték már a színvonalát, hogy kutya nem lesz rá kíváncsi hogy van e érettségid.
"Ha a továbbtanulásodhoz nem kell akkor tök mindegy hogy meg van e" - ez abszolút nem igaz, abban az értelemben, hogy egy csomó munkakör adminisztratíve érettségihez kötött (tehát a megszerzett tudás voltaképpen nem kell a munkakör ellátásához, de kikötik, hogy legyen).
Első kettővel értek egyet, másodikkal különösen. Még alig kezdted el az életed, néhány aktakukacra mutogatva máris feladtad! Borzalmas! Remélem, egyszer ráébredsz, hogy milyen értékeid vannak:)
A tanulási problémáidnak nyilván nem most kellene kiderülnie, és az érettségi időpontját sem most tudatták. A jelenlegi helyzetért a szüleid és a tanáraid is hibásak, de te sem vagy "ártatlan".
Tedd meg most, ami tőled telik! Ha valamin elbuknál, akkor meg tehetsz pótvizsgát később, ha már lelkileg "összekapartad" magad!
"AKÁRMI lehetnél. Minden fejleszthető és minden elérhető, ha az ember igazán akarja."
Bárcsak ilyen hozzáállású szülők és tanárok (meg általában véve emberek) lennének! Annyira jól esett olvasni ezt a pozitív és bátorító hozzászólást. (Elnézést, hogy érdemben nem szóltam hozzá a kérdéshez, de ezt le kellett írnom.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!