Mit nézzek még át?
Figyelt kérdés
Már csak egy hónap van érettségiig, de a törihez még nem igazán kezdtem hozzá :/
Az írásbeli MÁSODIK részéhez mit nézzek át?
mármint: középkor? , honfoglalás? bethleni konsz.? stb.
köszi :)
2016. ápr. 1. 20:51
1/5 anonim válasza:
Én előző évi érettségiket csináltam, de vagy 10 dbot. Amik abba előjöttek témák és nem voltak meg, azokat átolvastam. 87% lett ami a gyér töri tudasommal szép :D meg ami fontos, az az hogy használd sokat az atlaszt, hogy tud mi hol van meg egyáltalán mit érdemes majd keresni amikor élesben megy és nincs sok idő
2/5 anonim válasza:
Szerintem kb mindent,mivel bármi jöhet :/
Mondjuk ha biztosra akarsz menni,akkor a jelentősebb témákatat nézd át jobban, mert általában nagyobb eséllyel teszik be őket.. pl a magyar középkorból valami szerintem tuti lesz ;)
De inkább ne hazárdírozz,van még idő :)
3/5 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm a válaszokat :)
remélem élesben jól fog menni
viszont az atlasszal még barátkozom :/
2016. ápr. 1. 22:01
4/5 anonim válasza:
Szia, nekem van egy diasorozatom, amin rajta vannak, hogy miket érdemes átnézni az érettségi előtt! Ha gondolod, írj privit és átküldöm e-mailben! :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2016. ápr. 2. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!