Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lógtam a suliból és lebuktam...

Lógtam a suliból és lebuktam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt most leszögezném, hogy anya soha nem enged el az orvoshoz, mikor menni alig birtam, sőt feküdni is rossz volt annyira fájt a lábam is beküldött suliba, meg akármilyen beteg voltam mindig, és soha nem merek neki szólni ha valami bajom van mert úgyis beküld, a tanárok meg pikkelnek rám, és ők sem küldenek haza hiába hogy egész órán köhögök, fújom az orrom megy a hasam stb. Szóval fogtam magam, kézbe vettem a dolgokat, hisz már majdnem 18 vagyok (pár hét), úgyhogy elmentem az orvoshoz kiirtani magam, és mondtam is az orvosnak hogy nem kell csak az aznapi napot igazolnia mert csak a gyógyszer a lényeg, hogy jobban legyek és másnap (vagyis ma már be is jöttem a suliba) de tegnap hívta az osztályfőnököm anyát hogy hol vagyok, ugye anya nem tudott semmit és ma be kellett jönnie az igazgatóhoz, tegnap meg próbáltam neki elmondani hogy mivan, de mindig leordít, hogy nem érdekli fogjam be a pofám azt csinalom amit ő mond és menjek suliba.. Egyébként a tanár meg annyira utál, akárhányszor felelünk mindig engem feleltet elsőnek, sőt volt már olyan is, hogy egy szövegből feleltetett amit csak egyszer olvastunk el és nem is mondta hogy felelünk belőle . Egyébként meg jó tanuló vagyok 4-5-ös de az összes tanár azt mondja (nem csak nekem hanem mindnekinek, hogy nem fogunk tudni leérettségizni), ja és egyénként egy hónap múlva lesz az érettségi is. Szóval nem tudom nem is értem miért kell ekkora balhét csapni, mert nem mentem be suliba és anyum meg a tanár is azt hiszi hogy valami fiúnál voltam , holott mamámnál de ezt ő is megmondja, de hiába ha nem hiszik el..Meg legalább mamám megérti hogy valami bajom van... És nem ok nélkül lógtam meg egyből azzal jönnek, hogy fiúztam, mikor a barátom külföldön lakik és csak havonta látom, de mindegy nekik hiába mondom nem fogják fel és nem tudom mit csináljak..

2016. márc. 31. 11:56
1 2
 11/11 anonim válasza:
így 2020-ban nem nagyon van olyan hogy nem mehetsz el 17 évesen orvoshoz tehát nem tudok erre a kérdésre válaszolni sajnálom
2020. szept. 22. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!