Hogyan tanuljak éjszaka?
Most nem volt időm nappal tanulni a dolgokat, ezért ma éjszaka akarom... Azt ki lehet bírni? Mennyi kávét igyak ?:D
15/F
Köszi:)
Mi értelme a szünet alatt éjszaka tanulni? Így tovább fogsz úgyis aludni, akkor nem lenne jobb már éjszaka aludni és reggeltől tanulni?
15 évesen ne szokj rá a kávéra, mert nagyon nem egészséges. Én 19 vagyok, idén érettségizem, 3 nap volt eddig az életem során, amikor végigtanultam az éjszakát, majd 1-2 óra alvással mentem suliba. Nem ittam kávét se éjszaka, se másnap, kibírtam nélküle. Viszont egész nap olyan voltam, mint a mosott sz_r, a suliból hazaérve az egész délutánt végigaludtam.
Persze nem tudom, hogy te az éjszaka alatt mit értesz. Amúgy én is mindig este állok neki tanulni, 22.00-nél előbb egyszerűen nem fog az agyam, de ilyenkor max. hajnal 2-re végzek is. Ilyenkor pláne nem kell kávé.
Helyes-helyes.Minden versenyre éjszaka készültem.
Energiaital,mindenhová könyvek,gép ki és sok-sok kávé.Kajálsz kicsit,kávézol,tanulsz.Nekem egy pár óra után átkapcsol az agyam és mindent szó szerint megjegyez amit elolvasok(kb 1-1,5 órán át) szval így 4-5 órát is tanulhatsz ami hát...nekem eddig mindíg tuti tudást garantált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!