Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tanuljak éjszaka?

Hogyan tanuljak éjszaka?

Figyelt kérdés

Most nem volt időm nappal tanulni a dolgokat, ezért ma éjszaka akarom... Azt ki lehet bírni? Mennyi kávét igyak ?:D

15/F

Köszi:)

2010. ápr. 4. 19:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Oké. A hivatalos tavaszi szünet 3 nap. Azonkívül azt, hogy melyik iskola hány napot ad meg, nem tudom az ország minden egyes iskolájáról. Bocsáss meg.
2010. ápr. 4. 22:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi értelme a szünet alatt éjszaka tanulni? Így tovább fogsz úgyis aludni, akkor nem lenne jobb már éjszaka aludni és reggeltől tanulni?

15 évesen ne szokj rá a kávéra, mert nagyon nem egészséges. Én 19 vagyok, idén érettségizem, 3 nap volt eddig az életem során, amikor végigtanultam az éjszakát, majd 1-2 óra alvással mentem suliba. Nem ittam kávét se éjszaka, se másnap, kibírtam nélküle. Viszont egész nap olyan voltam, mint a mosott sz_r, a suliból hazaérve az egész délutánt végigaludtam.

Persze nem tudom, hogy te az éjszaka alatt mit értesz. Amúgy én is mindig este állok neki tanulni, 22.00-nél előbb egyszerűen nem fog az agyam, de ilyenkor max. hajnal 2-re végzek is. Ilyenkor pláne nem kell kávé.

2010. ápr. 4. 23:11
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Helyes-helyes.Minden versenyre éjszaka készültem.

Energiaital,mindenhová könyvek,gép ki és sok-sok kávé.Kajálsz kicsit,kávézol,tanulsz.Nekem egy pár óra után átkapcsol az agyam és mindent szó szerint megjegyez amit elolvasok(kb 1-1,5 órán át) szval így 4-5 órát is tanulhatsz ami hát...nekem eddig mindíg tuti tudást garantált.

2010. ápr. 4. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!