Hogyan tanuljak éjszaka?
Figyelt kérdés
Most nem volt időm nappal tanulni a dolgokat, ezért ma éjszaka akarom... Azt ki lehet bírni? Mennyi kávét igyak ?:D
15/F
Köszi:)
2010. ápr. 4. 19:09
1/13 anonim válasza:
Így nem fogod kibírni, kávéval sem. Tanulj este, ameddig bírod. Aztán feküdj le, és amint felkelsz, folytasd.
Ja, és: :D (csak mert ezt valamiért nem lehet kihagyni)
2/13 anonim válasza:
Este, éjszaka ne tanulj! Semmi nem fog megmaradni a fejedben! Akkor inkább reggel korán kelj fel ugy könnyebben megy majd a tanulás!:)
3/13 anonim válasza:
Én csak éjszaka tudok tanulni. Lehet azért mert akkor elcsendesedik az egész lakás( jobb esetben) Én a kv mellé mindig 100%os narancs levet iszok az felfrissit és oránként tarts tiz perc szünetet igyál vizet vagy gyümölcs levet esetleg nyisd ki az ablakot akkor jobban fog menni és tovább birod.
4/13 anonim válasza:
Ez egyénfüggő, valaki nappal, valaki este tud koncentrálni. Ha te az előbbibe tartozol, akkor nincs sok esélyed. Ám hétfőn tudtommal még szünet van :D
5/13 A kérdező kommentje:
Tom még szünet van még kedden is :D, csak nem szeretem húzni a dolgokat...
2010. ápr. 4. 19:37
6/13 anonim válasza:
"nem szeretem húzni a dolgokat"
- Hehe... két nappal szünet vége előtt...
7/13 anonim válasza:
"két nappal szünet vége előtt"....és 1 nappal a szünet kezdete után. Egy három napos szünetről beszélünk könyörgöm!
8/13 anonim válasza:
"Egy három napos szünetről beszélünk könyörgöm!"
- Honnan tudod? Sok helyen ez az egész hét szünet volt.
9/13 anonim válasza:
Az egyházi iskolákban. Az nem olyan sok hely szerintem.
10/13 anonim válasza:
A Madách gimnázium egyházi iskola? Ki gondolta volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!