Mi az a gólyatábor?
a öregebb korosztály szivatja a fiatalabbakat legalábbis a régebbi időkben igy zajlott
Vicces és hülyére égető feladatokat találtak ki az elsősöknek
Általában az egyetem megkedzése előtt szervezik. (Manapság már átvették a középiskolák is), ami alapból verébtábor lenne.
Szóval a célja az lenne, hogy a csapat összeszokjon, barátságok jöjjenek létre, ne legyen az egész egyetem idegen számodra az első napon. Legyen kivel beszélni, kihez fordulni, és hasonló.
Mit csinálnak ott?
A felsőbb évesek "vicces", (sokszor égő), feladatokat találnak ki az elsősöknek. Ezek általában verseny formájában valósulnak meg, ahol csoportokra vagytok osztva.
Azután vannak programok, foci, sportok, közös főzés, stb.
Este meg buli.
Ez megy pár napon keresztül.
Egyetemi gólyatáborra vagy középiskolaira gondolsz?
Ha jól értem, az előző válaszoló az egyetemit leírta. Én a középiskola előttit írom le.
Minden iskolában más a gólyatábor. Vannak helyek, ahol tematikus, minden évben más-más téma köré épül. Általában szoktak lenni állomásos játékok, az állomásvezető jelenlegi diákok beöltöznek, és különböző feladatokat kell a diákoknak megcsinálni.
De van olyan gólyatábor is, ahol szívatnak nagyon, meg éjjel felkeltenek fekvőtámaszozni, táborkört futni stb.
De a lényeg, hogy sok-sok csapatépítő, ismerkedős játék van, ami által az új osztályoddal és évfolyamtársaiddal összébb kovácsolódhass, jobban megismerd őket. Ez a lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!