Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek menthető még az...

Szerintetek menthető még az évem? Motiváció kérdése?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet,hogy félévkor 7(!) tantárgyból megbuktam,még sose buktam meg semmiből se félévkor se év végén.Most meg egyszerre 7. Ennek az oka(szerintem),hogy év eleje óta van egy dolog ami miatt nem tudok rendesen az iskolára koncentrálni és ez még mindig itt van bennem és sokszor nagyon le vagyok törve miatta. Javítani se igaznán sikerült eddig,kémiából volt 4db 1-esem most lett egy 3-as és nagyjából ennyi ami jónak mondható.
2016. márc. 7. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem nagyon van választási lehetőséged.
2016. márc. 7. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kötelező tanulni. Fölösleges melegedni bemenni, ideje lenne elmenni dolgozni...
2016. márc. 7. 19:13
 3/4 A kérdező kommentje:

Bocs de ezt nem kérdeztem

Tudom,nehéz megérteni azt,hogy nem vagyok robot és nehezen tudok az iskolára figyelni ilyen lelki állapotban amiben szeptember óta vagyok

2016. márc. 7. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Mivel semmit nem írsz arról, milyen lelki állapotban is vagy, innentől kezdve ezt teljesen ignorálnunk kell a válaszadás szempontjából.

Meg persze sok minden elképzelhető, nekem is van tapasztalatom. Tudod, milyen az, amikor egyetemre jársz, és pár nappal a vizsgaidőszak előtt meghal az édesapád? Én tudom. Azt is, milyen ilyen helyzetben jól teljesíteni. És nem vagyok én sem robot.

És ezt ne arcosodásnak vedd, hanem biztatásnak, vagy esetleg rámutatásnak arra, hogy a körülményeket nem tudod befolyásolni, de hogy Te mit csinálsz, azért csak Te felelsz.

2016. márc. 7. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!