Átkerültem a gimnáziumba és rájöttem hogy buta vagyok?
Amíg általános iskolába jártam végig kitűnő voltam és semmi bajom nem volt a tanulással.
Mióta átkerültem középiskolába úgy érzem hihetetlenül buta vagyok! Egyszerűen nincs motivációm tanulni, még egy ici-pici sem. Hiába gondolok a jövőmre vagy a következményeire, hogy mi lenne ha nem tanulnék.
A félévi átlagom 4,7 lett és nagyot csalódtam magamban. Azon gondolkozok, hogy magántanárhoz kellene járnom. Szerintetek megéri? Nincs sikerélményem és ezzel a motivációm is oda. (Hiába kapok ötösöket, ha nem abból a tantárgyból, ami nem annyira megy akkor nem is érdekel.) Tényleg buta lennék? Hogy lehetne több motivációm a tanuláshoz?
/Amikor ezt elmondtam a barátaimnak bolondnak néztek és megkérdezték, hogy nekem miért nem jó a 4,7, de én kitűnő akarok lenni.:(/
Előre is köszönöm a válaszokat és bocsánat, hogy ilyen regényt írtam.

4,7 baromi jó átlag középiskolában :D
Én általánosban szintén kitűnő voltam (ugyan nem minden évben), és most erős gimiben tanulok, 4,3 lett a félévi átlagom, és meg vagyok vele elégedve.
Szóval fel a fejjel, igazából gimiben csak abból a tárgyakból legyél kiemelkedően jó, ami számít a továbbtanulásban, ami meg nem, abból csak átmenj kettesre XD

Nem buta vagy, hanem gimi jóval nehezebb mint az általános iskola.
Ha szüleid anyagilag megengedhetik maguknak, járhatsz magántanárhoz is. A jó magántanár nagyon drága, viszont valószínűleg jobb lenne az átlagod.
Cuki vagy.
4,7-es átlag...
Bár, ha mindenből a maxot akarod elérni, csalódni fogsz az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!