Angol nyelvi OKTV döntőjével kapcsolatban kis segítség?
Lányom sikeresen bejutott a döntőbe. Ezzel kapcsolatos kérdések:
1. Minden szövegből fel kell készülni, vagy ki kell egyet választani? (a tanár mást mond, mint ami a kiírásban szerepel)
2. Milyen ruhában illik megjelenni?
3. Mikorra várható a végeredmény?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia, gratulálok a lányodnak!
Én két éve voltam angol oktv döntőben.
1. Nekem minden szövegből fel kellett készülnöm, és ott húztam egyet egy borítékból. (nem tudom,hogy azóta változott-e)
2. Mindenki kiöltözött döntőre.
3. Én kb. másfél hónappal később tudtam meg az eredményt.
Én is gratulálok a sikeres döntőbe jutáshoz!
Én is szeretnék kérni tőled egy kis segítséget, mint szülő, akinek szintén döntőbe jutott a gyereke! Ti már megkaptátok a szövegeket, amiből készülni kell? Mi még nem!
Mivel tavaly is döntős volt a fiam, ezért leírom amit tudok. Mindegyik cikkből készülni kellett, és kihúzták a versenyzők, mint egy tételt, amelyikről beszélni kellett. Pontosan, úgy, ahogyan azt előttem leírták!
A ruhát illetően, ünnepi, de kényelmes ruhát javaslok. Túlzásba nem kell esni, nem ez számít. Az eredmény elég sokára lett meg. Ha érettségi előtt áll a lányod, hiánypótlással fel lehet tölteni a helyezést a felvire!
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon hasznosak voltak.
A második válaszolónak: igen, megkapta a szövegeket. Pénteken értesítették a középiskolát és egyúttal csatolták a cikkeket is. Bízom benne, ma már Ti is kézhez kapjátok.
Ha nem, privátban el tudjuk küldeni bescannelve, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!