Kémia OKTV! Kaptatok már értesítést a továbbjutásról a dőntőbe?
Köszönöm! Én eddig nem kaptam semmilyen értesítést, bár a sulink valahogy mindig fáziskésésben van, a 2. fordulóba jutásról is később tájékoztattak. Mindenesetre Neked gratulálok :)
2-es: nem tudom bisztosra, osztálytársam pl angolból kapott értesítést, hogy sajnos nem sikerült. Majd meglátjuk.
Köszönöm :)
Ha jól tudom az iskolád a látja az iskolából indult tanulók nevét a rendszerben és a pontszámukat (de csak azt). És látnak egy másik listát amire fel vannak sorolva a pontszámok sorban és úgy láthatod, hogy hanyadik vagy és ha több a pontszámod mint a továbbjutási (ez most kémia I. kategóriában 53 egész valamennyi volt), akkor jutottál be, de erről még egy kicsit később kapsz névre szóló értesítést.
#kérdező
Érdemes megkérdezni az igazgatóhelyettest, ő meg tudja nézni, mert ha bejutottál már nem sok időd lesz készülni a döntőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!