Ti milyen suliban tanulnátok szívesebben?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem a Kisképzőbe, (képző- és iparművészeti)
az ad érettségit és szakmát is.Grafikára szobrászatra és üvegre jelentkeztem, elég nagy az esélye h szobrász vagy kerámia szakra vennének fel, szerdán derül ki h hol állok a listában.
És jelentkeztem a Szentlászló gimnázium matek és infó szakára, ott az infó jobban érdekel. De az csak érettségit ad, viszont ott ugye könnyebb az érettségire felkészülni ,hiszen nincsenek szakmai tanórák.Ennek a listája is szerdán derül.
Félre értés ne essék, én eldöntöttem a szüleimmel h hova megyek, és a kisképzőt választottuk amit sokan nem értenek meg, de én azt szeretném szóval így az lesz. A kérdésem az h ti melyiket választanátok akár sajátmagatoknak akár gyerekeiteknek?
#továbbtanulás #matematika #iskola #gimnázium #rajz #képzőművészet #Szent László Gimnázium #KISKÉPZŐ
2016. márc. 6. 11:50
11/11 anonim válasza:
Végül bejutottál? Milyen szakra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!