Nem mentem ma iskolába, ezért lesz 7 óra igazolatlanom. Vajon mi fog történni? Többi lent!
Általanosba a lanyomtól ha egy napot hianyzik, meg se kerdik hol volt.
a 3 nap megvan meg neked,a mit szülő igazolhat??
#5: gratulálok az intelligenciádhoz, hogy így ismeretlenül lehülyézel.
A kérdező leírása alapján semmi biztosíték sincs arra, hogy később igazolná bérki, ráadásul a azülői igazolás kizárva, hiszen nekik nem mondja meg. Az orvosi igazolás meg jól hangzik, de arról meg tudomást szerezhetnek a szülei.
És tanár vagyok, tudom, mennyi igazolatlanért milyen lépéseket azoktunk tenni(más iskola gyakorlatöhoz semmi közöm, de vannak törvényi kötelezettségek). A levél postai úton, iktatószámmal, feltehetően ajánlva megy ki. Még ha a levelet el is lopná, az igazolatlan miatt lerontott magatartás gyanúslesz.
#10: mégis mit képzelsz magadról, hogy gyakorlatilag hazugnak nevezel? ÉS kit érdekel, nálatok mi a helyzet? Talán egy iskolába jársz a kérdezővel? Ha nem, mire fel gondolod, hogy ugyanolyan elnézőek lesznek vele? A leírásod alapján súlyos vétségeket követ el az osztályfőnököd, amiért az állásával játszik. (és nem az osztályfőnök jár a postára; tudod, ezért van titkárság)
És Te szólod le az én helyesírásomat? Persze, mert túl nehéznek tűnik számodra különbséget tenni helyesírási hiba és elütés miatt (utóbbi előfordul egy régi és kicsi tableten), amiből volt három összesen.
Te mire vagy büszke? Az xd-idre, a "szal"-ra, meg hogy a vesszőt szökő évente használsz? Csak azért említem, mert Te is ezt tetted: egyébként érv és vitakultúra hiányára utal, amikor valaki a másik helyesírását, illetve az intelligenciáját és tanultságát firtatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!