Elnéztem valamit, vagy jól láttam? ELTE japán szak?
Figyelt kérdés
Megnéztem a felvi.hu-n azoknak a számát, akik első helyként jelölték meg ezt a szakot. (kb 141) Aztán megnéztem a tavalyit, ami 300 felett volt! Lehetséges, hogy idén fele annyian jelölték meg elsőnek, mint tavaly? Hogy alakulhatnak így a ponthatárok? Összesen negyvenet vehetnek fel.2010. ápr. 1. 18:27
1/5 anonim válasza:
Te elnéztél valamit.
2009 keleti nyelvek és kultúrák-japán szakirány: össz jelölés: 294 első helyes: 155
2010 össz: 302 első helyes: 141.
Csökkent az első helyes jelölés, ami nem sokat számít, mert sorrendmódosítással ez változhat.
Másrészt az adatokat még nem dolgozták fel teljesen...
2/5 A kérdező kommentje:
köszi
2010. ápr. 1. 19:42
3/5 anonim válasza:
küldenétek egy linket hogy azt hol lehet megnézni hogy hányan jelölték be az egyetemet v főiskolát, mert én a felvin nem találom.
4/5 anonim válasza:
Felvi.hu
alsó menü, statisztikák. Jobb oldalt a barnás hátterű dobozban: *Friss statisztikák
*Ponthatárok és statisztikák 2001-2009
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!