Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az baj, ha még nem kaptam...

Az baj, ha még nem kaptam regisztrációs levelet? (felsőoktatás)

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 18:16
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Amúgy van itt olyan,aki már megkapta?
2010. ápr. 1. 18:17
 2/22 anonim ***** válasza:

szia :)

még én sem kaptam meg! és a többi ismerősöm sem...Szóval szerintem (remélem :D) nincs baj...szerintem május elejefelé jön meg, vaagy ápr. vége felé..végülis elég sok elvél érkezik be hozzájuk...

2010. ápr. 1. 18:50
 3/22 A kérdező kommentje:
Akkor jóó....remélem hogy még időben meg fog érkezni,mert én csekket is várok vele.
2010. ápr. 1. 21:52
 4/22 anonim ***** válasza:

".végülis elég sok elvél érkezik be hozzájuk..."

Ez nem lehet mentség. 10 ezer X n-számú jelentkezőből elég nagy összeg jön ki amiből illene normális adatfeldolgozási technológiát kiépíteni.

2010. ápr. 2. 11:25
 5/22 A kérdező kommentje:
Hát végülis ja...igaz! Nem értem,ha eddig még senki sem kapta meg a reg.levelet,akkor egyszerre majd május közepéig hogyan küldik ki azt a sokat,ha még idáig el sem kezdték :S
2010. ápr. 2. 19:11
 6/22 anonim ***** válasza:
szia én még nem kaptam meg de tavaly is jelentkeztem de akkor se jött még meg ilyenkorra csak sokkal később kaptuk meg
2010. ápr. 2. 21:37
 7/22 A kérdező kommentje:
Én is jelentkeztem tavaly...de már nem emléxem h mikor kaptam. Arra emléxem,hogy kaptam,de hiába keresem,nem találom sehol...
2010. ápr. 3. 19:38
 8/22 anonim válasza:
még én se kaptam, meg és tesóm se pedig ma már 18.a van. a felvin azt írják jelezni kell az ügyfélszolgálaton, de ha még senki se kapta meg annyira nem aggódok. de küldhetnék már! :D
2010. máj. 18. 17:02
 9/22 anonim ***** válasza:
de jó, akkor én se aggódok, ha senki se kapta meg eddig :)))
2010. máj. 18. 17:11
 10/22 anonim válasza:
Ma kaptam meg én is és tesóm is regisztrációs levelet!!!!!!
2010. máj. 20. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!