Ezért kirúghatják őket?
Figyelt kérdés
Na szóval csináltak egy elég durva dolgot. Még pedi azt hogy bele nyomtak egy jó adag fekáliát egy zacskóba és bele rakták valakinek a szekrényébe. Ez kiderült és holnap reggel az igazgatónál kezdenek. Elvileg valami fegyelmi tárgyalás is lessz vagx mi. Nem nagxon értek hozzá. De nem szeretném hogy kirúgják őket. Szóval szerintetek ez tényleg olyan nagy dolog hogy ezérz kirúgják őket??2016. febr. 18. 13:10
11/16 anonim válasza:
Te nagyon védeni akartad őket eddig, és most te is benne vagy nyakig. Hát nem tehetsz semmit igazából.
12/16 A kérdező kommentje:
Kirugtak minket is :(
2016. febr. 24. 15:22
13/16 anonim válasza:
Így jár az aki védi a tetteseket.
14/16 A kérdező kommentje:
Az igazgato elott nrm vedtem senkit. Elmondtuk mitortent es ez miatt
2016. febr. 25. 10:20
16/16 A kérdező kommentje:
Én is sokat röhögtem rajta xd.
Kirúgtak, de szerintem jobban is jártam az új suliban. Itt legalább tanulunk is. Amikor megtudtam hogy engem is kirugtak kicsit ideges lettem de utánna belegondoltam hogy milyen elmebeteg dolog ez és röhögtem xd
2016. aug. 23. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!