Érvényes lesz-e így a felvételi jelentkezésem?
Az lenne a kérdésem, hogy ha nem töltöttem fel az e-felvi rendszerbe a középiskolai, valamint az érettségi eredményeimet, valamint az egyik korábbi felsőfokú képzettségeim adatait február 15.-ig, később ezt megtehetem-e?
Nem idén érettségizem, -nyilván aki idén fog az később tudja csak feltölteni- de én is felvihetem-e később az adatokat?
Jelenleg ezek a menüpontok inaktívak az oldalon tehát nem szerkeszthetők.
Azt az információt kaptam az e-felvi rendszerben, hogy a hitelesítéshez szükséges/elégséges adatokat megadtam, (személyes adatok, középiskola adatai, egy jelentkezési hely, korábbi felsőfokú tanulmányokból az egyik), de mivel a fentebb felsorolt részek kimaradtak, nem tudom hogy érvényes lesz-e a jelentkezésem?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdvözlettel
oké köszönöm közben én is találtam egy ilyet:
A 2016. szeptemberben induló képzésekre vonatkozó általános felsőoktatási felvételi eljárás jelentkezési időszaka 2016. február 15-én éjfélkor lezárult, Ön nem módosíthat adatot, csak az Ellenőrzés és hitelesítés menüpont alatt érheti el a hitelesítési funkciókat, továbbá a Testreszabás menüpontban módosíthatja a hitelesítés módját!
Az e-felvételi hitelesítésének sikeres elvégzése után hitelesített adatai betöltésre kerülnek a központi felvételi nyilvántartásba.
Sikeres hitelesítést követően előreláthatólag 2016. április közepétől az e-felvételi ügyintézési funkciónak segítségével lehetősége lesz az adatmódosításra, egyszeri alkalommal sorrendmódosításra, illetve dokumentumok pótlására.
Tehát ha az érettségi bizonyítványomat illetve a középiskolai bizonyítványt, a fel nem töltött diploma másolatát beküldöm akkor az egyenértékű azzal mintha a rendszerbe felvittem volna?
Az nem baj hogy magán a hitelesítő adatlapon ezek nem szerepelnek?
Köszönöm!!!
Az adatok egy részét ami elég volt a hitelesítéshez kitöltöttem. A középiskolai eredményeket, érettségi adatokat nem is vittem fel, illetve az egyik diplomámról az adatokat.
De közben benyújtottam a dokumentummásolatokat a hitelesítő adatlappal, elvileg így el fogják fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!