Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha egyéb ok miatt le mondtam...

Ha egyéb ok miatt le mondtam az elvállalt diákmunkát, akkor vonhatnak le a béremből?

Figyelt kérdés
2016. febr. 12. 14:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem fogják kifizetni azt, amit nem dolgoztál le, de megbüntetni nem fognak azzal, hogy az egyébként téged illető fizetésből levonjanak. Legfeljebb nem hívnak többet, ha berágnak, ennél többet nem tehetnek.
2016. febr. 12. 14:53
 2/3 A kérdező kommentje:

Azt gondoltam, hogy ki fizetni nem fogják, de fontos dolgok jöttek közbe, és azért nem tudtam bemenni dolgozni. Igazából arra voltam kíváncsi, hogy korábban elvállaltam, de még a munka kezdése előtt le is mondtam - amit jeleztek is az áruház felé, hogy nem tudok bemenni - és ezért vonhatnak-e le. Mert a szerződésemben az van, hogy vétkes kötelezettségszegésnek minősül:

"- a munkavállaló munkavégzésre nem, késve, vagy munkavégzésre alkalmatlan állapotban jelenik meg."

2016. febr. 12. 14:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Mivel jelezted, hogy nem tudsz menni, nem hiszem, hogy levonnának bármit is.
2016. febr. 12. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!