Ha valaki nappali tagozatos tanuló, akkor az hogy tud délelőtt diákmunkát vállalni?
Én egyetemista vagyok nappali képzésen és úgy oldottam meg, hogy csütörtök péntekre nem vettem fel órát.
Így tudok úgy dolgozni, hogy 3-4 napot egy héten.
Akkor kire gondolsz, ha nem egyetemistákra?
Én középsulis koromban nyáron a szünetben diák munkáztam. Volt néha meló suli közben is, azt vagy hétvégén vagy délután csináltam.
Akkor mondom a barátom példáját. OKJ-ra jár, nappalis. Olyan az órarendje, hogy minden nap van órája, de van benne angol és informatika is, amikre nem kell bejárnia, mert van felsőfokú nyelvvizsgája és egy emelt informatika érettségije.
A többi órája 1 órás, amin jogot stb-t tanulnak. Arra bejár. ez azt jelenti, hogy reggel 8-tól délig vagy 1ig tanítás van. Egy nap így is kiesik neki, mert nincs egy órája sem a felmentéseivel. Utána megy dolgozni. Kb este 9- 10ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!