Ez normalis dolog szerintetek?
Elegem van abbol hogy tanulok es nincs haszna....
Az en osztalyomban egy csomoan nem tanulnak szarnak az egeszbe, alig jarnak be suliba, aztam dogairasnal kipuskazzak es 5-ost kapnak, en meg elotte nap egy csomo energiamat fektetem bele hogy megtanuljam es igy lesz 5-os. En ezt olyan igazsagtalannak erzem.. Itt allunk erettsegi elott 2 honappal es semmit nem tanulnak, a tanarok uvoltoznek mar veluk, de szarnak mindenbe bele, aztan megis atfogjak rugdosni erettsegin.
En ezt olyan foku igazsagtalansagnak erzem hogy az hihetetlen... Borzaszto idegesito.
En eljarok matek korepra, itthon toltogetem le az erettsegiket es csinalom oket, fektetek bele energiat, ok meg leszarjak a sulit de meg mindig itt vannak..
Oran pofaznak allandoan, semmit nem lehet erteni az anyagbol, doga iras kozben is magyaraznak...
A tanarok nem tudnak rajuk hatassal lenni,es felek hogy erettsegin is ez lesz. Hogy majd ott beszelgethetnek, es en ezert cseszem el, mert nem tudok figyelni normalisan. Nekem pedig fontos lenne a jo erettsegi mivel fosulira akarok menni... Mit csinaljak?!??
19/L
De nem... a tanarokat nem erdekli ez h beszelnek erettsegi kozben szerintem...
Felek nagyon ettol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!