Ilyent kérdése:
Szerintetek ez normális dolog hogy valaki ilyeneket csinál? Vagy egyszerűen csak lelki gondjai vannak?
Figyelt kérdés
"És nem a kóbor kutyákkal beszélgetek, hanem a kóbor macskákkal. De ők sem kóbor macskák, csak néha kint szoktak ülni a ház elött. Volt már olyan, hogy kiugrottak hozzám, vagy átjöttek hozzám az út másik oldaláról."2012. szept. 21. 18:45
1/1 anonim válasza:
Milyeneket csinál?
Ha csak ilyeneket mond, akkor az ő részéről semmi gond nincs ezzel. Nyilván csak húzni akarja kicsit az idegeidet. Hagyd rá, vagy mondjál valami hasonlót a kacsákról "hogy tudom milyen ez, egyszer mikor egy kacsa rám fütyült, felpattantam a hátára és ellovagoltam vele."
Ha ilyeneket mond és nem létezik, akkor veled van a baj, menj orvoshoz!
Meg elég sok lehetőséget nyitva hagytál még a kérdésben. De ennyi alapján normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!