Mit javasolnátok ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Felvettek egyetemre, de rájöttem, hogy ez nekem nagyon nem passzol, csak sajnos ahhoz már későn, hogy beadjam a jelentkezésemet egy másik iskolába...és ugye így a jövő évem teljesen szabad lesz, és fogalmam sincs mit csináljak, mert nem akarok egy évig nem csinálni semmit. Gondolkoztam elmegyek addig dolgozni valamit, mert a döntés már végleges, már most sem járok be az iskolába. Remélem tud valaki mondani valamit, lehet kicsit könnyítene a helyzetemen.2010. márc. 30. 12:21
1/3 anonim válasza:
A munka nagyon jó ötlet. Szerintem akármilyen munkát érdemes elvállalni, ha nem is a pénz miatt, de rengeteg tapasztalatot gyűjthetsz. Vagy végezz el valamilyen tanfolyamot.
2/3 anonim válasza:
Menj ki kulfoldre egy evre, jo nyelvgyakorlas, rengeteg tapasztalatot szerezhetsz es raadasul penzt is kereshetsz, ami nem art:)
3/3 anonim válasza:
Munka, nyelvtanulás (nyelvvizsga), külföldi tapasztalatszerzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!