Milyen nyelvszakot válasszak?
Figyelt kérdés
Az anglisztikára gondoltam, de most elbizonytalanodtam,mert ugye angolul szinte mindenki beszél.
Angolul nagyon jól beszélek, illetve franciául középfokon. Milyen nyelvszakot válasszak ami ritkább,mégis jól lehet vele keresni?
2016. febr. 10. 22:23
1/2 anonim válasza:
Azt válaszd, amit szeretsz. Szenvedély nélkül jól keresni nem elég a boldog élethez.
2/2 anonim válasza:
A nyelvszakok többségéhez emelt szintű érettségi a felvételi követelmény az adott nyelvből, szóval nem mindegy, melyikből lennél képes erre.
Szerintem a skandináv nyelvekkel nagyon jól lehet boldogulni, viszont ha jól tudom, akkor német emelt szint kell hozzá. De nézz utána, ha jó hozzá az angol is, akkor mindenképpen a skandinavisztikát javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!