Milyen faktot válasszak?
mindenképpen olyan szakterületet válassz(hozzá a megfelelő faktokat), amit el tudsz képzelni szakmádnak 40-45 éven keresztül
tehát ha az irodalom nem a szíved csücske, akkor nem a legmegfelelőbb faktnak
Szia, nekem is nagyon nehéz volt faktot választanom, de mivel a kedvenc tárgyaim közé tartozott a biológia így arra mentem. Úgy gondoltam és még gondolom, hogy elég sok helyre jó. Akár agrár, akár egészségügyre menne az ember.
A színészetben itt Magyarországon annyira nem hiszek, de még külföldön se nagyon.Persze lehet, hogy kiemelkedő tehetség vagy, elképzelhető.
Írtad a vegyészt. Úgy gondolom vegyészként elég sok helyen el lehet helyezkedni akár kozmetikai iparban vagy gyógyszeriparban, szóval van lehetőség. Ahhoz főleg matematika és kémia kell.
Tényleg felvi.hu-n nézegess szakleírásokat és nézd meg neked melyik tetszik jobban, hol tudnád elképzelni magad. Utána pedig láthatod, hogy milyen tantárgy kell majd az adott szakmához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!