Valamit lehet tenni, ha szerintem igazságtalanul tagadták meg a dékáni kérelmemet?
Figyelt kérdés
2016. febr. 5. 13:29
1/10 anonim válasza:
Attól függ, mit is jelent, hogy igazságtalanul tagadták meg.
2/10 A kérdező kommentje:
Hogy nem tudok elképzelni az enyémnél nyomósabb indokot a kérelmemre.
2016. febr. 5. 13:39
3/10 anonim válasza:
És milyen esetben kellett a kérelem?
4/10 anonim válasza:
Mondd el konkrétan, mi történt. Általában van mindenre magyarázat, nem nagyon tudsz, mit tenni.
5/10 anonim válasza:
Az sem mindegy egyébként, hogy mivel kapcsolatos volt a kérelmed, mert lehet akármilyen nyomós indokod, vannak olyan dolgok, amiket nem engedélyeznek akkor sem, ha te vagy a jóisten.
6/10 anonim válasza:
Jó lenne, ha konkretizálnád a dolgot, mert látatlanban nehéz okosat mondani.
7/10 A kérdező kommentje:
Általánosságban érdekel a dolog.
Van valami fellebvitel? Tudok valakihez fordulni ezügyben?
2016. febr. 5. 16:42
8/10 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon tudsz, mit tenni. Bár mondom, így látatlanba még inkább nem tudjuk, miről is van szó.
9/10 anonim válasza:
Nálunk elutasított dékáni kérelem után meg lehet próbálni ugyan azt rektori engedéllyel, de azt az egész pályafutásod alatt ha jól tudom csak egyszer vagy kétszer, de ez egyetemekén különböző.
10/10 A kérdező kommentje:
Hogyha valaki véletlenül rábukkanna erre a kérdésre, a megoldás az hogy el kel menni a dékánhelyetteshez fogadó órára.
2016. febr. 14. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!