A Felvi ügyfélszolgálata szabadságra ment vagy mi van velük?
Lassan egy hónapja írtam nekik egy egészségügyi papírom miatt, hogy az megfelel-e nekik, mivel kicsivel több mint egy éve kaptam, amin szerepel, hogy xy fejlődési rendellenességem van (amire egyébként jár a plusz 40 pont), csakhogy a felvételi oldala azt írja, hogy a jelentkezés időpontján legyen érvényes az irat (mondjuk ezen a papíron nincs dátum, mettől meddig érvényes, a rehabosok csak annyit írtak, hogy ekkor diagnosztizálták és utána a kiállítási dátum). De azóta egy nyekkenés se jött vissza. Tavaly, mikor egészen más helyre akartam jelentkezni, többször küldtem nekik e-mailt, másnapra mindig válaszoltak is (igaz, akkor nem ez miatt), de most semmi. Küldjem el nekik még egyszer? Vagy ennyire nem értenek hozzá, hogy csak a megadott sablonszövegek közül tudnak válogatni, ami ide most nem passzol? Mert nekem ezt fontos lenne tudnom, mert ha nem jó, akkor újat kell kérvényeznem, de az hónapokig eltart, mivel felülvizsgálat után adnak csak másikat, ha állapotváltozás van.
Mások vannak még így, hogy nem reagálnak, vagy csak én nem tetszem nekik? Esetleg valaki, akinek hasonló gondja van, tud erről valamit?
"Küldjem el nekik még egyszer?"
Szerintem igen.
"Vagy ennyire nem értenek hozzá, hogy csak a megadott sablonszövegek közül tudnak válogatni, ami ide most nem passzol?"
Szerintem nem. Konkrétan ezek az emberek állapítják meg a pontodat is a felvételi eljárásban, tehát nem lehetnek hozzá segghülyék.
Felhívni nem akarom őket, max a szüleimet tudnám rá megkérni, mert éppen beszélni nem tudok rendesen, olyan a kiejtésem, hogy egy ismeretlen azt hinné, hogy vagy komplett autista vagy siket, azért nem tanult meg szóban kommunikálni.
Ha jövő héten se jön, akkor elküldöm újra.
Hogy mennyire segghülyék, azt nem tudom megítélni, de két éve volt olyan ismerősöm, akinek pár nappal ponthatár hirdetés előtt kellett panaszkodnia, mert a felsőfokú angol nyelvvizsgájára és a majdnem hibátlan emelt földrajz érettségijére nem akarták megadni a plusz pontot, ami földtudomány szakon járt volna értük. Mint később kiderült, aki az ő jelentkezését nézte át, az nem tudta, mely szakon mely tárgy a felvételi és milyen nyelvvizsgákat fogadhatnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!