Mikor értesítenek, ha átsorolnak önköltségesre?
Figyelt kérdés
A félév elején 31 kreditért vettem fel órákat, de magánéleti okok miatt nem tudtam annyi előadáson rést venni, amennyin az okok nélkül ment volna. Összesen 22 kreditet teljesítettem felvett 31-ből.
Mikor írja ki nekem a neptun, hogy átsoroltak, ha átsorolnak?
2016. febr. 2. 23:37
1/6 anonim válasza:
Majd nyaron, ugyanis az atsorolas csak a tavaszi felev vegen tortenik meg.
2/6 anonim válasza:
*illetve az ellenorzes is, tehat most nem kell izgulnod.
3/6 A kérdező kommentje:
Most jöttem rá, hogy évi 36 kreditet kell teljesíteni és a 2. félév végén nézik ezt.
Köszönöm!
2016. febr. 2. 23:50
4/6 anonim válasza:
Igazából 30-at, pontosabban az előírt mennyiség felét, ami a legtöbb esetben 2*30 kredit fele, vagyis 30. A 36 kredites szabály az idén szeptembertől kezdőkre, és onnantól felmenő rendszerben lesz.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Bevallom, sosem voltam érdekelt az átsorolás témában, nem is néztem utána, a szabályzatból kibogarászni nem volt kedvem.
Ment a zöld!
2016. febr. 3. 13:19
6/6 anonim válasza:
Bocsi, hogy itt kérdezem, de ha most nincs meg a 36 fele tehát 18 kredit az őszi félévben, de tavaszi végén meg lesz a 36, akkor nem sorolnak át önköltségesre ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!