Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szakdolgozatkötés utolsó...

Szakdolgozatkötés utolsó napon? Hogyan?

Figyelt kérdés

A copygurut ajánlották, úgy néz ki, csak szerdán 12 körül fogom tudni vinni, 4-ig kell leadni. Kész lesz a félórással?

Mit kell vinni? Elég, ha pendrive-on viszem a pdf-et?

Ha magamnak nyomtatom, hogy kell? Bár azt hiszem, inkább rájuk bízom, mert még ezzel is eltökölném az időt..

Akkor a fűzött az lesz, ami a pdf-ben van, a kötött borítóját pedig megmondom mi kell rá és megcsinálják? Azt nem kell a pdf-be beletenni?

2010. márc. 29. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Copygurut nem ismerem, de simán jó, ha viszed PDF-ben, ott megmondod, hogy milyen legyen a borító, de a legjobb, ha már előre megtervezed egy lapon, így tuti nem magyarázol félre valamit. Fél óra alatt megcsinálják a fémbordásat.
2010. márc. 29. 12:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Oké, köszi, remélem tényleg gyorsan meglesz, bár utolsó napon lehet tömeg lesz..

Úgy gondoltam, hogy pdf, akkor azt 2 példányban kinyomtatják, 1 a kötötthöz, 1 a fűzötthöz.

A kötött külső borítójának mintáját pedig külön pdf-ben elviszem.

2010. márc. 29. 13:08
 3/4 A kérdező kommentje:

A tömeg miatt inkább mégsem az utolsó napra hagyom, hanem 1naposra, de holnap Pestre csak email-ben tudom küldeni.

[link]

Erről a helyről esetleg tapasztalat?

Vagy más hely, ahol elő lehet rendelni email-ben?

2010. márc. 29. 19:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Én itt csináltattam, amit linkeltél (a Baross utcában) és 10 perc alatt megvolt.
2010. jún. 24. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!