Miért történik ez velem?
Figyelt kérdés
Szóval nem is tudom hol kezdjem, a lényeg az, hogy nagyon hülyének érzem magam főleg azért mert eddig azthittem hogy okos vagyok másokhoz képest és, hogy könnyen összejönnek a dolgok azaz probáltam mindig is egy magabiztos ember lenni. De mostanság mindig azt veszem észre hogy nem jön össze semmi mindenki jobban teljesít nálam és amikor azthiszem hogy valami jól sikerül akkor koppanok a legnagyobbat és nem értem hogy eddig nagyon lenéztem másokat vagy csak szimplán ennyire tudatlan vagyok..2016. febr. 1. 15:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!