Miért nem megy a tanulás? Mi történik velem? Mit csináljak máshogy?
Sziasztok!
17 éves lány vagyok, most végzős. Biosz-kémia fakultációt vettem fel még tavaly, az anyagot értem, szeretem, és eddig mindig jó jegyeim voltak. Most meg... Elkezdődött az év, a nyakamba zúdítanak mindent, minden héten 6 dolgozat, és én tanulok, mint állat, mégsem megy. Először csak 4esek jöttek, már annak sem örültem, most meg 3/4. (csak bioszból) Nem tűnik akkor katasztrófának, de nekem az. 5-öst szeretnék, rengeteget tanulok, óriási mennyiségű energiát ölök bele, és nem megy. Nem tudom miért :( Tavaly márciusban összejöttem a barátommal, de nem vonja el a figyelmemet. Szegényt inkább elhanyagolom a tanulás miatt, de megérti. Van, hogy 2-3 hetente látjuk egymást rendesen. :( Rossz nélküle, de a tanulásba ölöm minden időm. Nincs semmi magánéleti gondom. Csak az készít ki teljesen, hogy nem megy a tanulás, pedig eddig minden passzolt. Mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!