Sürgős! A 2015/2016. tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszak jelentkezési lapjával kapcsolatban tudna segíteni valaki?
A jelentkezési lapon a második rovat ez: A vizsgatárgyból érettségi eredménnyel rendelkezem, beírtam a középszintűre, hogy igen, mert az van. A harmadik rovat ez: Érettségi bizonyítványomba az előző rovatban jelzett eredményem kérem. Itt lehet választani, hogy hagyományos, közép vagy emelt. Én itt az emeltet írtam be, bár éppen arra jelentkezem most. Ez most akkor így bukta? Mellesleg milyen bizonyítványt kapok arról, hogy emelteztem? Arra vonatkozóan jelöltem be az emeltet, hogy az lesz majd feltüntetve a bizonyítványomban, mivel kell majd a felvételihez. Egyáltalán hibáztam? Van valamilyen hátulütője, ha csinálok még egy jelentkezési lapot?
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Én is úgy tudom,mint az előző válaszoló/k.Annyit tudnál segíteni,hogy megnézed a kérdésem.Én is most akarok újra érettségizni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!