Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Befejezzem-e a félévem?

Befejezzem-e a félévem?

Figyelt kérdés
Most egy aktív félévben vagyok és az aláírásailm is megvannak már nagyjából. De már eldöntöttem, hogy nem itt szeretném folytatni a tanulmányaimat, ezért a második félévemet tutira passzíválatom. Már csak azt nem tudom, hogy elmenjek-e a vizsgáimra. Gondoltam tanúságos lehet megtapasztalni milyen egy vizsgaidőszak, de azzal meg túl sok időt pazarolnék el. Mert újra szeretnék érettségizni (egy olyan tantárgyból amivel mostanában nem sokat foglalkoztam), hogy felvegyenek oda ahova szeretnék menni. Szerintetek mihez kéne kezdenem most? Valami tanács?

#dilemma érettségi vizsgák vizsgaidőszak
2015. dec. 8. 14:49
 1/4 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne legalább a minimumot elérned, hogy mehess a követező szemeszterbe, de csak te tudhatod, mi éri meg vagy mi nem.
2015. dec. 8. 14:53
 2/4 A kérdező kommentje:
De pont ez az, hogy a jövőben nem szeretnék ezen a szakon tanulni hanem egy másikon...
2015. dec. 8. 15:06
 3/4 A kérdező kommentje:
szóval szerintem fölösleges lenne befejeznem
2015. dec. 8. 15:07
 4/4 anonim válasza:
Arra célzok, hogy a következő félévben a levegőben lógnál, a rendszer pedig a bürokratikus eszközeivel majd jól seggbekúr.
2015. dec. 8. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!