Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megkapta már valaki a felvétel...

Megkapta már valaki a felvételi regisztrációs levelet?

Figyelt kérdés
kezdek aggódni:O
2010. márc. 29. 07:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:

Írtam nekik, hogy mégis mi van már, legalább azt mondják meg, hogy mi az a max. határidő, mire a levélnek ki kell érnie. Akkor sokkal nyugodtabb vagyok, ha tudom, h pl. július 20, mint így, hogy nem tudok semmit.

Csak annyit méltóztattak válaszolni, hogy a kipostázás folyamatban, legyek türelemmel. A felvi.hu-n a diákom meg az aláírás még mindig nincs feldolgozva.

2010. júl. 12. 16:44
 82/88 anonim ***** válasza:
Nyugi nekem sincs még feldolgozva az Érettségi Bizonyítványom, de már folyamatban van minden július 22-ig a ponthatárok kihirdetéséig meglesz mindenkinek, már csak hátra kell dőlni és várni a nagy napot. :)
2010. júl. 12. 18:03
 83/88 anonim ***** válasza:
Most se.......:D
2010. júl. 24. 13:04
 84/88 anonim ***** válasza:
én sem...
2010. júl. 24. 15:23
 85/88 anonim ***** válasza:
én aug. 10.-én kaptam meg!!!!!!!!! :S úgyhogy le volt írva, hogy a diákot aug. 5-ig, és a sárga csekket júl. 31-ig be kell fizetni. másnap kaptam a kövit az OH-tól, hogy még nem fizettem be a 9000ft-ot! hát, hogy bazzmeg mikor egy napja kaptam meg :S:S
2010. aug. 17. 19:07
 86/88 A kérdező kommentje:

én is 10én kaptam meg

a diákcsekket is aznap így fizettem.Mert megkérdeztem az illetékesektől..Nem gáz ha később fizetted be..

A felszólítást én is megkaptam:D

2010. aug. 17. 19:29
 87/88 anonim ***** válasza:

19:07-es vok.

jah én is hívtam őket, és mondták, hogy nyugodtan figyelmen kívül hagyhatom a határidőt... mondom, mivel már úgy is lekéstem... elég rossz ez a rendszer :( hamarabb kaptam meg az egyetemi felvételi értesítőt, mint a regi.levelet... elég gáz:O

2010. aug. 19. 14:33
 88/88 anonim ***** válasza:
Jövőre akkor majdcsak orvosolni tudják ezeket a problémákat... :D remélem akik sikeres felvételt nyertek, már nem kell ilyenben részesülniük :P
2010. aug. 25. 16:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!