Megkapta már valaki a felvételi regisztrációs levelet?
Figyelt kérdés
kezdek aggódni:O2010. márc. 29. 07:56
1/88 anonim válasza:
Nyugi, még én sem kaptam meg... de azt hiszem, május elejéig kell, hogy megkapjuk, szóval még van idő.
2/88 anonim válasza:
Min aggódsz? Ha ők nem kapták volan meg, már régen jelezték volna?
3/88 anonim válasza:
Egy ?-lel többet írtam, és az adatlapra gondoltam, hogy ők nem kapják meg...
4/88 A kérdező kommentje:
ok.köszi:)
2010. márc. 29. 09:04
5/88 anonim válasza:
Én sem kaptam még meg, de bízok benne hogy megjön majd.
Én úgy tudom május közepéig kell megkapnod, ha addig nem jön, akkor telefonálnod kell valahova és utána kérdezősködni.
(felsőoktatási felvi tájékoztatóba benne van az a szám, amit föl kell hívni, ha nem kaptál regisztrációs levelet.)
6/88 anonim válasza:
nyugi nekem is tavaly május végén küldték, szal nincs miért aggódni, mert még csak most derültek ki, hogy hányan jelentkeztek egyetemre, az amig a leveleket kiküldik az mind sok idő még
7/88 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!megnyugodtam:)
2010. márc. 29. 10:55
8/88 anonim válasza:
én is ezen görcsölök, ha megkapja vki légyszi írjátok meg... köszike.
ja a szám amit hívni ekll hamégsem érkezik meg: 06 1 477 3131
9/88 A kérdező kommentje:
köszi:)
megírom ha megjön a levél
2010. ápr. 8. 13:41
10/88 A kérdező kommentje:
azért emeltem ki a kérdést,mert újra kiváncsi vagyok,megjött-e már valakinek a levél??..Tudom még májusban is jöhet...De azárt gondoltam érdeklődöm.)
2010. ápr. 23. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!