Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen szakmát ajanlanátok?...

Milyen szakmát ajanlanátok? Lánynak mérnök? Tanár?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Így kemény 2 héttel a leadási határidő előtt még mindig nem nagyon tudom mit akarok, szerintem elég széles képem sincs a lehetőségekről.

Mérnöki pályán gondolkozom, de nem tudom hogy van e hozzá elég szorgalmam és ráadásul úgy hallom rengeteg tanár át sem igazán engedi a lány hallgatókat vagy esetleg ha az illető nagyon vágja a témát akkor sem kap hármasnál jobb jegyet.

Matek-fizika faktos vagyok, 4-5-re tudom a dolgokat, de nem igazán szeretek tanulni. Rajzolni nagyon szeretek, jó is vagyok, de abból nem lehet megélni.

A tanári pályán is gondolkodom, eddig az tűnik legjobbnak, csak az meg 12 félév, ami rengeteg.

Mit ajánlanátok, vagy mi az amit nagyon nem?

(logisztikai mérnök, formatervező mérnök, mérnök menedzser, gépészmérnök, esetleg valami programozással kapcsolatos dolog? Bár amennyi tapasztalatom van benne, valószínűleg esélyem sem lenne a fiúk mellet)

2016. jan. 30. 15:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Formatervező, belsőépítész
2021. aug. 10. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!