Mérnök informatika mellé milyen diplomát ajánlanátok?
Szerintetek ilyen diploma mellé hasznos lenne egy matek/fizika bsc, vagy esetleg egy közgazdász diploma?
(Mellette dolgoznék programozóként.)
Mert még sok minden érdekel, szerény véleményem szerint az egész élet egy nagy tanulási folyamat. :)
+ Nem szeretnék olyan életet, hogy reggel felkelek, 8 órát lehúzok, majd hazajövök. Nekem célok kellenek.
Ezért gondoltam, munka mellett elkezdeni egy másik egyetemet nem lenne hülyeség.
Tudsz te bármit a mérnökinformatikáról? Azért az többnyire nem arról szól, hogy bemész, 8 óra munka és hazamész. De te tudod, szép dolog, ha tanulni akarsz, csak nem biztos, hogy ennek a tervnek így van értelme. Közgáz még jó lehet valamire, de akkor már gazdinfo. Ha elkezded a matekot vagy a fizikát, akkor érdemes utána azt még tovább tanulni, mert az alapképzés nem sok mindenre jó, azon kívül, hogy elmondhatod magadról, hogy tanultál még 3 évet.
Egyébként nem tudom, a legtöbb embernek bőven elég az a cél, hogy időben el tudja végezni a mérnökinformatikát, egy olyan szakirányon, ami érdekli, és utána 3-400 ezreket keresve családot tudjon alapítani.
Nem lenne értelme?
Szerintem azt kell csinálni, amit szeret az ember, én pedig ezt szeretném, szóval máris van értelme; ez neked lehet furcsa, de nekem vannak céljaim.
Hát, akkor én nem vagyok a "legtöbb ember".
Azt elfelejtettem megírni, hogy mindenképp msc szintre szeretném "fejleszteni" a bsc-t. :)
Köszönöm szépen a válaszodat, kedves utolsó!
Úgy látszik, részben hasonlítunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!